Fisk från Gourmetfisk levereras till dörren

Fisk från Gourmetfisk levereras med fiskbil direkt hem till våra kunder, vilket är något vi gjort sedan 2008. Våra anställda är erfarna och kunniga inom hantering av livsmedel av högsta kvalité.

Vi är mycket noga med att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har noggranna rutiner kring hygien. Vi anpassar oss efter ditt personliga behov och erbjuder kontaktlösa betalningar med Swish.
Fisk hemleverans

Vår historia

Hemleveranser av Gourmetfisk startades år 2008 av Robin Malmström och som flyttade från Norge till Sverige för att förverkliga sin idé om en svensk fiskbil. Gourmet fisk var först i sitt slag och har skapat ett för Sverige helt nytt sätt att handla fisk och skaldjur på. Under Gourmetfisk första år bestod företaget av en enda bil med fisk hemleverans som sålde fisk och skaldjur lokalt i Östergötland, tack vare en stor efterfrågan av fiskbilen och tusentals nöjda kunder finns vi nu även representerade i större delar av Sverige. 

Fisk hemleverans idag

Vi får en allt större kundkrets allteftersom fler matälskare läser om oss på internet eller hör talas om oss från redan nöjda kunder. Gourmetfisk förvaltar en lång tradition av norsk fisk- och skaldjurshandel där kvalitet och service alltid kommer först. Vår affärsidé är att erbjuda de bästa råvarorna från havet–direkt till er med fiskbil. Hör gärna av er om ni vill veta mer om oss.

Kundcenter

Kundcenter Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vardagar & helgdagar:
09:00 – 21:00

Företagsuppgifter

Gourmet Fisk I Norden AB
Växel: 010-4529000
Leveransansvarig: 0727-210 230 (Niclas)
Orgnummer: 556859-4740
Bankgiro: 798-8603
Swish: 1232203883